feb17
0

Mzdy a personalistika online – HUMANET

Produkty Zdielať tento príspevok

Logo Humanet

Humanet je online ekonomický softvér. Súčasťou Humanetu sú aj perfektne spracované mzdy a personalistika, ktorých kvalita je v praxi overená ako malými firmami s pár zamestnancami, tak aj firmami s tisíckami zamestnancov. Humanet počíta mesačne mzdy pre desaťtisíce zamestnancov, čím sa nemôže pochváliť žiadny iný online ekonomický softvér. Nového zamestnanca tam zaevidujete v priebehu jednej minúty a mzdy v malej firme spracujete do 10 minút. Dokonca, ak všetci zamestnanci pracovali podľa plánu pracovnej doby, tak ani nemusíte žiadne výpočty a úpravy v mzdách realizovať a mzdy máte vyrátané. Už len vytlačíte zostavy, ktorých sú tam stovky. A ak by Vám nestačili, môžete si vytvoriť vlastné výstupy do PDF, Wordu alebo Excelu.

Samozrejmosťou sú mzdové rekapitulácie, vyplatné pásky, mzdové listy, evidenčné listy, výkazy na zdravotné poistenie, sociálne poistenie, daňové výkazy, prihlášky, odhlášky, ročné zúčtovanie dane, príkazy na úhradu, a to všetko v tlačenej aj elektronickej podobe. Štatistiky ako Trexima alebo P2-04, tlač pracovných zmlúv, dohôd, dochádzky a ďalších formulárov a tlačív, ktoré Humanet obsahuje, budete hľadať márne dokonca aj v niektorých Windows mzdových programoch.

Online personalistika a mzdy Humanet sú riešením, pri ktorom si nemusíte predplácať novú verziu na ďalšie obdobie. Taktiež nemusíte nič inštalovať ani aktualizovať. Jednoducho viete, že vždy, keď s programom pracujete, využívate jeho najnovšiu verziu pre personalistiku aj mzdy. Online personalistika a mzdy Humanet poskytujú aj ďalšie doplnkové moduly. Napríklad úkolové mzdy, agentúrne zamestnávanie, vzdelávanie zamestnancov, uchádzači, organizačné riadenie atď.

Humanet spracováva mzdy a personalistiku aj pre firmy, ktorých veľkosť presahuje 4000 zamestnancov, napr. Slovenské elektrárne, a.s.. To dáva garanciu, že nová legislatíva je v programe zapracovaná vždy včas a správne.
Humanet, okrem personalistiky a miezd, obsahuje aj moduly pre spracovanie účtovníctva:
  • jednoduché účtovníctvo
  • podvojné účtovníctvo
  • fakturácia
  • evidencia majetku
  • skladové hospodárstvo, skladové karty a skladové pohyby
  • banka
  • pokladňa
  • DPH
  • daňové priznanie
Je to úplne jednoduché. Tisícky menších a väčších firiem sa už presvedčilo o kvalitách personalistiky a miezd Humanet. Spoločnosť JOBIZ s.r.o., prevádzkovateľ HRportal.sk, je oficiálnym predajcom produktu HUMANET. V prípade, že máte záujem o bližšie predstavenie produktu, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára.

About the Author

Comments are closed.