feb25
0

Ako tlačiť diskrétne (tajné) výplatné pásky ?

Produkty Zdielať tento príspevok

Pokiaľ nepreferujete zasielanie výplatných pások e-mailom, musíte využiť niektorú z možností tlače výplatných pások, či už tlač na bežný papier a ich balenie do obálok, alebo tlač na diskrétne obálky, tiež nazývané tajné výplatné pásky. Využívanejší je starší spôsob tlače na špeciálny tabelačný papier (diskrétne obálky)  ihličkovou tlačiarňou, pretože bol v minulosti cenovo dostupnejší.

Diskrétna obálka

Diskrétna výplatná páska tlačená ihličkovou tlačiarňou

Diskrétna výplatná páska - HRportal.sk

Diskrétne výplatné pásky tlačené na tabelačný papier

V súčasnosti sú však k dispozícii kancelárske zariadenia a formuláre pre tlakové lepenie obálok, prostredníctvom ktorých je možné v pohodlí kancelárie vytlačiť profesionálne diskrétne výplatné pásky. Výplatné pásky sú tlačené bežnou laserovou tlačiarňou na špeciálne formuláre, ktoré sú zhruba v rovnakej cenovej hladine ako diskrétne obálky pre tlač ihličkovou tlačiarňou.

Formulár A4 - výplatná páska

Diskrétna výplatná páska tlačená laserovou tlačiarňou na formulár

Formulár A4 - diskrétna výplatná páska zlepená

Formulár A4 – diskrétna výplatná páska zlepená

Tlač laserovou tlačiarňou je omnoho rýchlejšia a tichšia ako ihličkovou. Výplatné pásky vyzerajú už na prvý pohľad profesionálnejšie a sú lepšie čitateľné pre zamestnancov. Špeciálne formuláre sú testované proti úniku údajov, ani po presvietení zlepeného formulára nie sú diskrétne údaje čitateľné. Po tlači výplatnej pásky ju jednoducho zlepíte zariadením na tlakové lepenie formulárov. Najjednoduchšie zariadenie na tlakové lepenie formulárov je v cene kvalitnejšej ihličkovej tlačiarne, preto tento spôsob tlače diskrétnych výplatných pások už nie je cenovo náročnejší ako tlač ihličkovou tlačiarňou.

Zariadenia je možné využiť aj na lepenie iných diskrétnych dokumentov, napr. poštových zásielok.

Presvedčte sa o jednoduchosti tohto riešenia, odborníci z HRportal.sk Vám radi predvedú zariadenia na tlakové lepenie formulárov a odporučia najlepšie riešenie pre Vaše potreby. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom kontaktného formulára.

Docusealer - tlakové lepenie formulárov

Docusealer – tlakové lepenie formulárov

OfficeMate 2D - tlakové lepenie formulárov

OfficeMate 2D – tlakové lepenie formulárov

About the Author

Comments are closed.